Cine suntem?
Firma noastra cu punct de lucru in Bucuresti, are ca activitate principala finisajele exterioare de calitate vest-europeana:: Termosistem • FATADA Placari interioare si exterioare cu: Caramida Aparenta, Granit, Marmura, Travertin, Blauwe Steen etc. Firma aplica in totalitate standardele calitatii si executiei specifice tarilor vest-europene. Colaborarea dintre management si executie dobandite pe parcursul anilor de catre colectivul firmei reprezinta cartea de vizita a proiectelor realizate.

IN PREZENT:

Desfasuram lucrari importante pentru noi si incercam sa ne respectam promisiunea de a fi seriosi in ceea ce facem. Ne hranim cu ambitia si dorinta de a ne multumii clientii.

PANA ACUM:

Amenajari Interioare Bucuresti se bucura de un portofoliu deosebit avand lucrari de amenajari finalizate atat cu persoane fizice cat si cu firme. Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati!

MISIUNEA NOASTRA:

Am ales angajati carora le place meseria pe care o practica, astfel ne orientam spre perfectiune si ne-am facut un scop din a fi recomandati pentru calitatea lucrarilor pe care le facem.

SAFATURI UTILE:

Va recomandam sa lucrati in proiectele dumneavoastra cu firme si sa evitati libera intelegere cu asa zisii meseriasi care lucreaza la negru, pentru ca este posibil sa platiti de 2 sau 3 ori aceiasi lucrare.

Clientul este in centrul activitatii noastre.
Respectul pentru deontologia de business.
Finalizarea proiectului inaintea termenului stabilit.
Raport optim Calitate-Pret, Corectitudine, Seriozitate si Incredere.